2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde 11:20

Gazdaság

Regionális központot nyitott a Ford Budapesten

  • Regionális központot nyitott a Ford Budapesten

Újabb regionális szolgáltató központot nyitott a Ford a fővárosban, az adminisztratív központból látják el az autóipari vállalat európai, közel-keleti és afrikai országainak munkaerő koordinációját. A jövő év végére a Ford 700 munkatársat foglalkoztat majd Magyarországon, döntően diplomás, nyelveket beszélő fiatal szakembereket.

„Az autóipar jelenti a magyar gazdaság gerincoszlopát. Az idei esztendő első felében 8 százalékkal nőtt az autóipar termelési értéke a tavalyi rekord évhez képest. Tavaly fordult elő a magyar nemzetgazdaság életében először, hogy 8 ezermilliárd forint fölé ment magyar autóipar termelési értéke és most az első hat hónapot követően már 4500 milliárd forintnál járunk, ami azt jelenti, hogy kifejezetten jó esély van arra, hogy az idei esztendő végén is a magyar autóipar a valaha mért legjobb teljesítményét nyújtsa” – jelentette ki Szijjártó Péter külügyminiszter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!