2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Gazdaság

Óriásit zuhant a kriptopénzek piaca

Hatalmasat zuhant a kriptopénzek piaca, ami a Luna nevű kriptovaluta befektetőit érinti leginkább. Egy Luna április elején még 116 dollárt, átszámítva mintegy 43 ezer forintot ért, most már egy cent századrészét sem: mindössze 3 fillérért hozzá lehet jutni.

Emberek ezrei veszítették el vagyonukat, és kerültek kilátástalan helyzetbe. Azt pontosan még nem tudni, hogy a magyar befektetőket mennyire érintette az összeomlás- írja az index. Nagyrészt lelkes amatőrnek számító kisbefektetők invesztáltak Lunába. A Guardian szerint ez az eset megmutatta, hogy a központi bankok által nem ellenőrzött, kevésbé átlátható digitális pénzek rendszere milyen gyenge lábakon áll.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Zöldövezet: A nagy szennyezők viseljék a terheket

Vita a klímaadóról! A magyar kormány álláspontja nem változott: nem szeretné, ha ilyen plusz terhek hárulnának a családokra, ezzel szemben a nagy kibocsátóknak kell ezt a terhet fizetni. Stábunk Győri Enikő, a Fidesz európai parlamenti képviselőjével beszélgetett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!