2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Gazdaság

Orbán Viktor: Sikeres magyar vállalkozások nélkül nincs sikeres Magyarország

Önbecsülés nélkül nincs siker, ami nem csak a vállalkozókra, hanem az ország életére is igaz - erről beszélt Orbán Viktor a Széchenyi Kártya Program jubileumi ünnepségén.

  • Orbán Viktor: Sikeres magyar vállalkozások nélkül nincs sikeres Magyarország

A miniszterelnök kiemelte: a Széchenyi Kártya Program hitelezése 75 százalékban a vidékre irányul, amire nagy szükségük van a magyar vállalkozásoknak. Orbán Viktor azt is elmondta, hogy jövőre 290 milliárd forinttal támogatják a programot.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Rohad a főváros úthálózata

Rohad a főváros úthálózata

Rohamosan romlik Budapest közúti infrastruktúrájának állapota, ez lehet a hétköznapi tapasztalata azoknak az autósoknak, akik napi szintet koptatják az aszfaltot Budapest útjain.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!