2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:00

Gazdaság

Nyitrai: A baloldal kiáll az elhibázott brüsszeli szankciók mellett

A magyarországi baloldali politikusok mind a mai napig kiállnak az elhibázott brüsszeli szankciók mellett – erről beszélt Nyitrai Zsolt Sárváron.

  • Nyitrai: A baloldal kiáll az elhibázott brüsszeli szankciók mellett

Az országgyűlési képviselő a Mondjunk nemet a szankciókra! elnevezésű országjárás keretében tartott fórumot. Kiemelte: a háborúra adott elhibázott brüsszeli szankciók egekbe emelték az energiaárakat, és magas inflációt eredményeztek, éppen ezért fontos, hogy minél többen elmondják a véleményüket a nemzeti konzultációban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!