2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Gazdaság

Nem lesz kötelező rubelben fizetni az orosz gázért

Engedett a Gazprom, nem kötelező rubelben fizetni az orosz gázért. A Föderáció állami gáz-vállalata arról tájékoztatta az európai gázcégeket, hogy a gázért fizethetnek úgy is, hogy nem sértik az Európai Unió által meghozott szankciókat. Az uniós irányelvek szerint az oroszok által korábban előírt rubel-kizárólagosság szerződés-szegés volt, és az EU arra kérte a tagállamokat, hogy csak euróban vagy dollárban fizessenek. A levelek egy új orosz elnöki rendeletre hivatkoznak, ami a gáz-vásárlók számára engedményeket kínál. A Gazprom irányváltására az Európai Unió még nem reagált.

  • Nem lesz kötelező rubelben fizetni az orosz gázért

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!