2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Túlélve Bolíviát 11:00

Gazdaság

Napirenden az almaválság és a segítség

Az orosz embargó miatt bajba jutott magyar almatermelők megsegítéséről dönthet ma a kormány. A Magyar Nemzet szerint elképzelhető, hogy a többlettermést állami támogatással vonják ki a piacról.

Ma kerülhet a kormány elé az almatermesztőket segítő előterjesztés – tudta meg a Magyar Nemzet. A lap szerint a kabinet mérsékelni szeretné a gazdálkodók körében az orosz embargó hatásait. A forrás egy uniós segélyalap lehetne. A Magyar Nemzet értesülése szerint több megoldás is szóba került. Az egyik az, hogy a többlettermést kivonnák a piacról. Ha az állam vásárolná fel az almát, szétosztaná a rászorulók között. De az is elképzelhető, hogy támogatnák a tárolást vagy a sűrítmény készítését. Emellett pedig marketingakciókkal segítenék Magyarországon a hazai gyümölcs vásárlását.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!