2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 22:20

Gazdaság

Milliárdokat fizethetnek a szolgáltatók

Tízmilliárd forintnyi közműadót fizethet a Magyar Telekom, de más cégek is milliárdos költséggel számolnak.

A kormány által tervezett teljes közműadó-bevétel harmadát fizetheti a Magyar Telekom. A cég azzal számol: 9-11 milliárd forint lehet a befizetési kötelezettségük.

A parlament kedden sürgős eljárással fogadta el a közművezetékek adóját, amely januártól méterenként 125 forint lesz a víz-, gáz- és áramvezetékek esetében is. A hírközlési vezetékeknél az adó mértékét sávosan határozták meg. A UPC, amelynek több ezer kilométernyi kábelhálózata van, úgy számol, hogy milliárdos lesz a befizetési kötelezettségük.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!