2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Gazdaság

Magyarország vonzó befektetési környezetet kínál

Magyarország kiszámítható és stabil gazdaságpolitikát követ, így vonzó befektetési környezetet kínál a tőkének – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter pénteken Budapesten, a Groupama Biztosító nemzetközi konferenciáján tartott előadásában.

Kiemelte: a magyar gazdaságpolitika jelentős közteher-csökkenést tesz lehetővé, ami együtt jár a tőkebefektetések vonzásával, valamint a munkavállalók számára fontos bérfelzárkóztatással.

A pénzügyminiszter jelentős döntésnek nevezte, hogy Magyarország a rendelkezésre álló uniós források nagy részét gazdaságfejlesztésre fordítja. A magyar gazdaság növekedése megadja a lakosságnak és az itt működő vállalatoknak a lehetőséget, hogy felzárkózási pályát követhessenek, hangsúlyozta a miniszter.

Varga Mihály úgy fogalmazott, az elmúlt évek gazdaságpolitikai intézkedései megalapozták a gazdasági növekedés fennmaradását.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!