2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Gazdaság

Magyarország és Szerbia új gázvezeték építéséről tárgyal

Menetrend szerint halad a magyar-szerb villamosenergia-hálózat szorosabb összekapcsolása így 2028-ra megduplázódhat a szállítási kapacitás a két állam között - jelentette be Szijjártó Péter belgrádi tárgyalásai után tartott sajtótájékoztatón.

  • Magyarország és Szerbia új gázvezeték építéséről tárgyal

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta azt is, hogy hazánk hosszútávú gázellátás-biztonsága az azerbajdzsáni gázmezőkön múlik, ezért új gázvezetékek építésére van szükség, amelyről megkezdődhetnek az egyeztetések Szerbiával. A magyar kormány az MVM Csoportot jelölte ki a tárgyalások megkezdésére. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Európa képes lenne megvívni Ukrajna háborúját Oroszországgal?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!