2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Gazdaság

Magyar siker, hogy a Charles Michel-féle javaslat lekerülhet az Európai Unió asztaláról

Egyértelmű magyar siker, hogy az Európai Unió várhatóan nem fogja elfogadni az orosz olajembargóra vonatkozó javaslatot. A Mandiner főszerkesztő-helyettese emlékeztetett, bár a Bizottság és Tanács elnöke egyaránt azt akarta, hogy az összes tagállam támogassa a hatodik Moszkvaellenes szankciós csomagot, az eredeti tervezet várhatóan lekerül a döntéshozók asztaláról.

Kacsoh Dániel hozzátette, annak ellenére, hogy készült több forgatókönyv is, egyes országokra nem fog vonatkozni a kőolaj-vásárlási tilalom.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Zöldövezet: A nagy szennyezők viseljék a terheket

Vita a klímaadóról! A magyar kormány álláspontja nem változott: nem szeretné, ha ilyen plusz terhek hárulnának a családokra, ezzel szemben a nagy kibocsátóknak kell ezt a terhet fizetni. Stábunk Győri Enikő, a Fidesz európai parlamenti képviselőjével beszélgetett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!