2023. 03. 31. Péntek Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Gazdaság

Ma élesedtek az Európai Unió legújabb szankciói, a gázolaj ellátásban akadhatnak nehézségek

Ma lépnek életbe az Európai Unió orosz energiahordozókra kivetett legújabb szankciói. Brüsszel nyomására ezzel a kontinensen rövid időn belül gázolaj készlethiány állhat elő, aminek a pótlása továbbra sem megoldott.

  • Ma élesedtek az Európai Unió legújabb szankciói, a gázolaj ellátásban akadhatnak nehézségek

Az európai baloldal által erőltetett elhibázott szankciók új szintre léptek vasárnap: az orosz olaj elhagyása ugyanis olyan dízelhiányt jelenthet Nyugat-Európa számára, amire a kontinens nincs felkészülve. Magyarország az elmúlt hónapokban többször jelezte: katasztrofális kimenetele lesz a brüsszeli szankcióknak.

Magyarország miniszterelnöke ugyanakkor hazánknak azt ki tudta harcolni, hogy mentességet kapjunk a húsba vágó szankciók alól. Toldi Ottó, a Klímapolitikai Intézet kutatásvezetője szerint ugyanakkor további lépéseket kell tenni annak érdekében, hogy a magyar gazdaságot ne érje kár az elhibázott uniós politika miatt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Folyamatosan erősödik Magyarország

Folyamatosan erősödik Magyarország

Továbbra is erős az érdeklődés a magyar gazdaság iránt - jelentette ki Varga Mihály azt követően, hogy több mint 160 nemzetközi befektetővel tárgyalt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!