2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Gazdaság

Lavrov: Van más vevőnk is az orosz gázra

A Nyugat nélkül is van elég vevője Oroszországnak - jelentette ki szerdán Szergej Lavrov. A Föderáció külügyminisztere elmondta, a Nyugat bátran fizethet sokkal többet az energiahordozókért másoknak, mint amennyiért az oroszoktól venné. Lavrov hozzátette, ezt majd az állampolgároknak akkor is meg kell magyarázni, amikor rájönnek, mennyivel szegényebbek lettek. A nemzetközi szakértők ugyanakkor nem értenek egyet Lavrovval: valószínűleg a termelés jelentős részét le kell állítania Oroszországnak, ha Európa nemet mond az orosz gázra.

  • Lavrov: Van más vevőnk is az orosz gázra

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!