2022. 12. 03. Szombat Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Vezércikk 14:00

Gazdaság

Lakhatási felajánlásokat gyűjt az ingatlan.com a háború elől menekülők számára

Az Ukrajnában zajló háború miatt hétfő estig több mint 70 ezer menekült érkezett Magyarországra. Egy részük rokonoknál és barátoknál kapott szállást, sok családnak, köztük gyermekeknek és nőknek viszont szállásra van szüksége. Ebben az állami, önkormányzati és egyházi intézmények mellett sok szervezet és magánszemély igyekszik segíteni.

  • Lakhatási felajánlásokat gyűjt az ingatlan.com a háború elől menekülők számára

Az ingatlan.com a portálon hirdető közel 30 ezer lakástulajdonos és mintegy 10 ezer ingatlanközvetítő körében pedig megkezdte a lakhatással kapcsolatos felajánlások összegyűjtését.

Ha valakinek viszont jelenleg nincs eladó vagy kiadó ingatlana, de szeretné segíteni a menekültek lakhatását, akkor erre is van lehetősége. Az ingatlan.com-on eddig is ingyenesen lehetett hirdetést feladni, a menekülteknek felajánlott ingatlanok hirdetésében fel kell tüntetni az UKRAJNA kifejezést.

Az ingatlan.com az ország minden pontjáról érkező felajánlásokat egy külön oldalon gyűjti össze és teszi elérhetővé a háború elől menekülők számára.

A pontos részletekről szóló tájékoztatók itt olvashatók:

https://www.facebook.com/ingatlancom/posts/5301006123277231

https://tudastar.ingatlan.com/berelnek/ukrajna/

Ingatlan.com

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

StarStop: Főszerepben az önvezetés

StarStop: Főszerepben az önvezetés

A HírTV mobilitási magazinműsorának legújabb adásában megismerkedhetnek a Toyota Prius ötödik generációjával. Bemutatjuk azt is, hogy lassan elkészül a teljesen elektromos önvezető helikopter taxi. És, megvan az első helyszíne az E1-nek, jövőre Rotterdamban versenyez az első elektromos motorcsónak-sorozat.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Leállíthatják a Dunaferrt

Leállíthatják a Dunaferrt

Híradónknak sikerült utolérnie egy munkavállalót, akinek a napokban mondtak fel létszámleépítésre hivatkozva.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!