2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Gazdaság

Kivonul a magyar árampiacról a GDF Suez

Kivonul az áramkereskedésből a GDF Suez.

A Gazdasági Versenyhivatal honlapjára felkerült fúziós kérelem szerint a francia cég hazai üzletágát a MET Magyarország Energiakereskedő Zrt. veheti át. A Napi Gazdaság azt írja, a GDF a gázkereskedelmi tevékenységét folytatja, így a kiskereskedelem mellett a lakossági gázszolgáltatásban és -elosztásban is részt venne a jövőben is.

A társaság idén már eladta a Dunamenti Erőművet is. A MET Magyarország Energiakereskedő Zrt. 40 százalékban a Mol tulajdona, 50 százalékát egy ciprusi, 10 százalékát pedig egy svájci cég birtokolja.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tűzvész pusztít Görögország középső részén

Tűzvész pusztít Görögország középső részén, több falut ki kellett üríteni - közölték a helyi hatóságok. A helyi tűzoltóság egyik szóvivője kedd reggel az ERT állami műsorszolgáltatónak azt mondta, hogy éjszaka némileg megfékezték a lángokat, de a veszély nem múlt el.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!