2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Hírek 23:00

Gazdaság

Kirúgások a fővárosi közműcégek összevonása miatt

Karácsony Gergely ígérete ellenére több dolgozót is kirúgtak a főváros közműcégeinek összevonásával - erről ír a Magyar Nemzet.

A napilap szerint a BKM Budapesti Közművek Non-profit Zrt. vezérigazgatója azt állította, hogy az új fővárosi közmű-holding létrehozása miatt osztály-vezetői szint alatt senkit sem bocsátottak el. A Magyar Nemzetnek nyilatkozó egykori munkatársak ezt cáfolták. Elmondásuk szerint a vállalatok összevonása miatt sokan kényszerültek elhagyni a pályát. Volt, akit szám-kijelzés nélkül hívogatott és fenyegetett a főnöke, mielőtt kirúgta. A panaszok a városvezetésig is eljutottak, de nem történt semmi - tették hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!