2024. 07. 23. Kedd Lenke napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Gazdaság

Kínai befektetők érdeklődnek a Nógrád vármegyei Pásztó lehetőségei iránt + videó

Kínai befektetők érdeklődnek a Nógrád vármegyei Pásztón elérhető lehetőségek után. A napokban Sanghai egyik kerületének képviselői látogattak el a nógrádi városba, hogy személyesen is megismerjék a települést és környékét.

  • Kínai befektetők érdeklődnek a Nógrád vármegyei Pásztó lehetőségei iránt + videó

Farkas Attila polgármester, Pásztó (Fidesz-KDNP): "Sanghainak a leggazdagabb kerületéből volt itt a teljes politikai és állami vezetés, nagyon tetszett nekik Pásztó, és úgy néz ki, hogy egy gyümölcsöző kapcsolat fog kialakulni Sanghainak azzal a a kerületével, és őket mind kulturális, mind befektetési szempontból is érdekli a kisvárosunk."

Pásztón az elmúlt években több olyan beruházás indult el, amelyek a fiatalok városban tartását segítették elő. Új bölcsőde épült, és a település kényelmi funkciókkal gazdagodott.

A település melletti 21-es út négysávosítása óta megnőtt az itt áthaladó turistaforgalom is: a Mátrába igyekvők Gyöngyös mellett egyre többször választják túráik kiindulópontjául Pásztót.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!