2024. 07. 21. Vasárnap Dániel, Daniella napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Hazahúzó 01:00

Gazdaság

Kínai befektetők érdeklődnek a Nógrád vármegyei Pásztó lehetőségei iránt + videó

Kínai befektetők érdeklődnek a Nógrád vármegyei Pásztón elérhető lehetőségek után. A napokban Sanghai egyik kerületének képviselői látogattak el a nógrádi városba, hogy személyesen is megismerjék a települést és környékét.

  • Kínai befektetők érdeklődnek a Nógrád vármegyei Pásztó lehetőségei iránt + videó

Farkas Attila polgármester, Pásztó (Fidesz-KDNP): "Sanghainak a leggazdagabb kerületéből volt itt a teljes politikai és állami vezetés, nagyon tetszett nekik Pásztó, és úgy néz ki, hogy egy gyümölcsöző kapcsolat fog kialakulni Sanghainak azzal a a kerületével, és őket mind kulturális, mind befektetési szempontból is érdekli a kisvárosunk."

Pásztón az elmúlt években több olyan beruházás indult el, amelyek a fiatalok városban tartását segítették elő. Új bölcsőde épült, és a település kényelmi funkciókkal gazdagodott.

A település melletti 21-es út négysávosítása óta megnőtt az itt áthaladó turistaforgalom is: a Mátrába igyekvők Gyöngyös mellett egyre többször választják túráik kiindulópontjául Pásztót.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó: Egy, az Európai Unióba igyekvő ország két európai uniós tagország energiaellátását is veszélyezteti + videó

Szijjártó: Egy, az Európai Unióba igyekvő ország két európai uniós tagország energiaellátását is veszélyezteti + videó

Érthetetlen és egyben elfogadhatatlan döntés Ukrajna részéről az orosz Lukoil magyarországi kőolajtranzitjának leállítása, és bár hazánk ellátását átmeneti megoldásokkal sikerült stabilizálni, ezek az eszközök már középtávon sem fognak működni, így gyorsan megoldást kell találni - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!