2021. 10. 26. Kedd Dömötör napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Radar 06:00

Gazdaság

Kétszámjegyű béremelés jöhet

Kétszámjegyű béremelés jöhet idén is a versenyszférában – Parragh László szerint. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a Magyar Időknek azt mondta: az idei átlagos béremelés mértéke várhatóan meghaladja majd az év végén megkötött megállapodásban foglalt nyolcszázalékos bérajánlást.

A lapnak nyilatkozó szakszervezeti vezetők is tíz százaléknál nagyobb mértékű béremelésekben bíznak a most folyó vállalati bértárgyalásokon. A Magyar Idők úgy tudja, jövő héten kezdődnek az állami cégek bérfejlesztésével kapcsolatos egyeztetések, első lépésben a munkáltatók és a szakszervezetek között.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Matolcsy György: Az EU laza kereskedelmi integráció felé halad

A jegybankelnök szerint megszűnhet a közös parlament, véget érhet a lopakodó jogi központosítás és újból a szuverén nemzetállamok kezébe kerülhet egy sor, korábban központosított hatáskör. 2021. október 25.

Oroszország érdeke, hogy minél több gázt adjon el

Oroszország legalább annyira rászorul a gázeladásra, min amennyire Európa annak megvételére. 2021. október 25.

MNB: A rászorulók ne hagyják az utolsó percre a törlesztési moratórium meghosszabbítását!

Alig egy hét van a törlesztési moratórium meghosszabbítására, de sok rászoruló hiteladós még kivár az igényléssel. 2021. október 25.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!