2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 20:20

Gazdaság

Jakab: A kormány döntött erről az elvonásról

A területalapú támogatások átalakításáról az unió, de arról a kormány döntött, hogy 1200 hektár felett elvonja a támogatást a nagybirtokoktól.

A területalapú támogatások átalakításáról az Európai Unió közös agrárpolitikája döntött, de arról már a kormány határozott, hogy 1200 hektár felett elvonja a támogatást a nagybirtokoktól – mondta Jakab István, az Országgyűlés alelnöke és a Magosz elnöke a Magyarország élőben kérdésére.

Jakab István: – Az unió, mivel az egyes tagországokban eltérőek a birtokviszonyok, azt mondta, hogy 150 ezer euró felett kötelező az 5 százalék degresszió. Innentől kezdve minden ország, minden nemzet saját hatáskörben dönt.
Riporter: – Erről az 1200 hektár feletti támogatás elvételéről is az unió döntött?
Jakab István: – Nem, nem, erről a magyar kormány döntött.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!