2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Gazdaság

Igenis kérjük a nyugtát

Társadalmi összefogást sürget a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a számlaadással kapcsolatban. A NAV honlapján megjelent írás szerint közös érdek, hogy mindenki hozzájáruljon a közteherviseléshez, ezért arra kérik az állampolgárokat, hogy jelezzék a hivatalnak, ha nem kapnak számlát vásárlásaik során.

Mint azt a NAV Dél-dunántúli Regionális Adó Főigazgatóság kommunikációs főreferense a Hír Televíziónak elmondta: közös érdekünk az adózás, illetve az adókötelezettség teljesítése. Barlai Krisztina hangsúlyozta, hogy ha olyan magatartást tanúsítanak velünk szemben, amely nem ennek megfelelő, akkor az adózó nyugodtan lépjen fel, és jelezze azt az adóhivatal felé. Az adóhatóság azt ígéri: a bejelentéseket kivizsgálják.

Az adóhatóság augusztus 15-én hirdette meg a Legyen nyugta mindenkinek akcióját. A NAV a nyári időszakban, a fesztiválszezonban, amikor növekszik a kereskedelemmel, vendéglátással foglalkozó vállalkozások forgalma fokozott ellenőrzést ígér.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Európai-szinvonalú húsüzem látja el az országot + videó

Európai-szinvonalú húsüzem látja el az országot + videó

A Regnum a SPAR Magyarország saját húsüzeme. A cég ilyet elsőként és egyedüliként hozott létre az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül. Az elmúlt két évtized során komoly fejlődésen ment keresztül a vállalat, több mint 8 milliárd forintot fordítottak fejlesztésre.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!