2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták

Következik:

Híradó 12:00

Gazdaság

Határon túli kalandra hívják a városi fiatalokat

Már nemcsak belföldi, hanem felvidéki és székelyföldi gazdaságokkal is megismerkedhetnek városi fiatalok a Vidék Kaland program részeként.

A jelentkezők a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetségének szervezésében egy hetet dolgozhatnak egy határon túli termelő gazdaságban. A program célja, hogy a városi fiatalok felfedezzék a mezőgazdaságot és jobban megbecsüljék az agráriumot és az élelmiszereket. A Vidékfejlesztési Minisztérium 6 millió forinttal támogatja a kezdeményezését.

„Az anyaországban élő fiataloknak is fontos az, hogy reális képet kapjanak, a határon túli nemzettársaink milyen körülmények között élnek, mik azok a kihívások, amelyeket nekik napi szinten meg kell élniük. Egyáltalán: milyenek az életkörülmények, mi az a gazdasági, társadalmi környezet, ami egy-egy gazdaságot ott helyben körbevesz” – fogalmazott Mikula Lajos, a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetségének ügyvezető elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Egyszerűsödnek az adózói adminisztrációs terhek

Egyszerűsödnek az adózói adminisztrációs terhek

Uniós szinten is példaértékű változásokat hajtott végre az adóadminisztráció csökkentése terén Magyarország az elmúlt években, ezt folytatta a kormányzat az Eseményalapú Adatszolgáltatási Platform (EMAP) projekttel, amelynek célja a vállalkozások foglalkoztatással összefüggő adminisztrációs terheinek csökkentése - mondta Izer Norbert az MTI-nek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!