2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Gazdaság

Gigabírsággal sújtotta a Facebookot az EU

450 milliárd forintra büntette a Facebook anyavállalatát, a Metát ez Európai Unió. Brüsszel emellett arra kötelezte a közösségi oldalt, hogy függessze fel felhasználóinak adatainak az Egyesült Államokba küldését.

  • Gigabírsággal sújtotta a Facebookot az EU

Az adatvédelmi szabályok megsértéséért soha nem szabtak még ki ekkora büntetést.

Az indoklás szerint a Facebook anyavállalata nem megfelelően kezelte a felhasználók alapvető jogait és szabadságait fenyegető kockázatokat.

A megbírságolt vállalat közleményében az olvasható, csalódottak, amiért pont őket büntették. A Meta szerint ugyanis több ezer más vállalat használ hasonló mechanizmust, mégis pont őket bírságolták meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kétélű fegyver lenne a banki különadók kiterjesztése

Kétélű fegyver lenne a banki különadók kiterjesztése

Varga Mihály pénzügyminiszter Egerben, a Közgazdász-vándorgyűlésen arról beszélt csütörtökön, hogy a kormány mérlegeli a további adófrontok nyitásának lehetőségét, miután a bankok profitja jelentősen emelkedett az elmúlt egy évben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!