2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 18:30

Gazdaság

Fokozott az érdeklődés a Magyar Állampapír Plusz iránt

Várakozásokon felül teljesít a június 3-án meghirdetett új lakossági állampapír, a Magyar Állampapír Plusz - jelentette be a pénzügyminiszter a Kossuth Rádió "Vasárnapi Újság" című műsorában. Varga Mihály elmondta, hogy az első forgalmazási héten 529 milliárd forintnyi ilyen papírt vásároltak a befektetők. És bár azzal számolnak, hogy a fokozott érdeklődés lassul majd; ennek ellenére a második héten is több száz milliárd forintnyi jegyzést várnak.

  • Fokozott az érdeklődés a Magyar Állampapír Plusz iránt

Varga Mihály szerint olyan állampapírt sikerült elindítani két héttel ezelőtt amely rugalmas, egyszerű, nagyon sok helyen hozzáférhető. Bankok kincstári fiókok posta lakástakarék pénztári ügynökhálózaton keresztül. Ugyanakkor azt a rugalmasságot is tartalmazza, hogy nem kell feltétlenül öt évig tartani a családi fiókban, hanem ha valakinek két-három év után van szüksége a pénzre, akkor ezt visszatudja váltani.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

„Miután kidühöngte magát, talán ön is érezte, ezzel jócskán túllőtt a célon” - fogalmazott a Jobbik volt elnöke. A visszavonult politikus felhívta Borisz Filatov figyelmét arra, hogy polgármesterként szavainak súlya van, amiért felelősséget kell vállalni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Rezsitámogatás - a legnagyobb összeget Pécs kapta

Rezsitámogatás - a legnagyobb összeget Pécs kapta

Január elején jelent meg az a kormányrendelet, mely a tízezer fő feletti települések rezsi támogatásáról szól. Azóta pécsi kollégánk több érintett város polgármesterét, lakóit szólaltatta meg. Kapcsoltunk Baranya vármegye székhelyére Szilágyi Jenőhöz.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!