2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Ottó 19:30

Gazdaság

Ezeken a helyeken költik el

Hazai üzletláncokban és kisboltokban költik el az Erzsébet-utalványok kétharmadát – írja a Magyar Nemzet.

A januári indulás óta több mint 110 milliárd forint értékben rendeltek a munkáltatók az utalványból. A lap érdeklődésére az Erzsébet-utalvány-forgalmazó pontos adatokat nem mondott, de azt közölte: a csekkek nagyjából 80 százalékát váltották be. Az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára szerint a programból eddig kimaradó multinacionális üzletláncok nem tettek le arról, hogy ők is bekerüljenek a beváltóhelyek közé. Az eddig bejutott három külföldi nagyvállalat részesedése 35 százalékra tehető a Magyar Nemzet becslése szerint.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!