2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Gazdaság

Emelés helyett árcsökkenés lesz

Nem lesz távhőemelés Ózdon.

A városvezetés még 2011-ben döntött a drágulás mellett, de 2012-ben nem emelték az árakat. A több mint 4 százalékos emelésre azért lett volna szükség, mert az önkormányzat tulajdonában álló Ózdi Távhő támogatását 90 millió forinttal csökkentette novemberben a Magyar Energia Hivatal.


Miután az ózdi távhő visszakapta az energiahivataltól a korábban elvont támogatást, a polgármester szerint nem emelés, hanem több mint 14 százalékos árcsökkenés lesz februártól. „Kezdeményezte a távhővállalatunk az energiahivatalnál a 2012. november 1-jén elvont 551 forint gigajoule-onkénti állami támogatásnak a visszaszerzését. Ezt az energiahivatal jóváhagyta, így arra van lehetőségünk, hogy 2013. január elsejével 10 százalékkal csökken a lakossági távhődíj, összességében a beígérthez képest 14,2 százalékkal” – fogalmazott Fürjes Pál, Ózd polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!