2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Gazdaság

Elmúlt az euróövezet szétesésének veszélye?

Elmúlt az eurót fenyegető veszély, de Európának többet és gyorsabban kell tennie – jelentette ki az Európai Bizottság elnöke Firenzében.

José Manuel Barroso az unió helyzetét értékelő konferencián beszélt a gazdasági válság okozta helyzetről, az európaiak elvárásairól és az unió teendőiről. Hangsúlyozta: tévedtek azok, akik az euró végét jósolták, az euróövezet szétesésének veszélye már nem érzékelhető. Barroso elfogadhatatlannak nevezte az európai munkanélküliség mértékét, és elégtelennek minősítette a tavaly elfogadott növekedési paktum megvalósítását.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Nagy István : meg kell védeni a gazdákat! + videó

Nagy István : meg kell védeni a gazdákat! + videó

Minden európai unióba érkező élelmiszernek és mezőgazdasági terméknek ugyanazon a termelési szabályoknak kell megfelelne. Ez alól Ukrajna sem lehet kivétel, fogalmazott Nagy István agrárminiszter Luxemburgban, az agrárminiszterek tanácsülésén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!