2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Gazdaság

Elfogadta az Országgyűlés a 25 év alattiak SZJA-mentességéről szóló javaslatot

Elfogadta az Országgyűlés a 25 év alatti fiatalok személyi jövedelmadó mentességét tartalmazó törvényjavaslatot - jelentette be közösségi oldalán a családokért felelős tárca nélküli miniszter.

Novák Katalin videóüzenetében azt mondta: ez azt jelenti, hogy a 25 év alatti fiataloknak január 1-jétől nem kell személyi jövedelemadót fizetniük a keresetük után, így könnyebbé válik számukra az önálló életkezdés.

Az intézkedés akár egymillió 15 és 25 év közötti fiatalt is érinthet - tette hozzá.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!