2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Gazdaság

Egyszeri 1,9 milliárd forint forrást biztosít a kormány a szárnyastartóknak

A kormány egyszeri 1,9 milliárd forint forrást biztosít a kacsa- és libatartók számára. Ezt jelentette be Nagy István agrárminiszter az ágazat szereplőivel történt egyeztetésen a Bács-Kiskun megyei Mélykúton. A tárcavezető amerikai útját megszakítva a gazdák tüntetése után érkezett tárgyalni a problémákról. A víziszárnyas-tenyésztők panasza az volt, hogy 2021 első negyedévére vonatkozó állatjóléti támogatások mindössze 37,7 százalékát, míg a második negyedévet illető hozzájárulások 44 százalékát fizették ki nekik.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Zöldövezet: A nagy szennyezők viseljék a terheket

Vita a klímaadóról! A magyar kormány álláspontja nem változott: nem szeretné, ha ilyen plusz terhek hárulnának a családokra, ezzel szemben a nagy kibocsátóknak kell ezt a terhet fizetni. Stábunk Győri Enikő, a Fidesz európai parlamenti képviselőjével beszélgetett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!