2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Gazdaság

Egyelőre nem csökkentik a hús áfáját

Egyelőre nem csökkentik a hús áfáját – ezt Rogán Antal mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

A Fidesz frakcióvezetője szerint hatósági árszabályozás nélkül a mérséklést zsebre tennék a termelők és a kereskedők. Szerinte csak akkor képzelhető el az áfacsökkentés, ha olyan megoldásokat dolgoznak ki, ami garantálja az árak csökkentését is.

„A szakmai szervezetektől arra futotta: hogy milyen jó lesz a húsiparnak, ha csökkentjük az áfát. Én ezt elhiszem, de szeretném látni, hogy ettől az ár is csökkenjen a boltban. Ha erre nézve van garancia, akkor azt gondolom, hogy minden további nélkül ez a változtatás a Parlamentben is megszavazható. Ha nincsen, akkor valljuk be őszintén, hogy nincsen értelme, mert mi azoknak szeretnénk segíteni, akik egyébként a fogyasztók. Ahogy a rezsicsökkentésnél garancia van arra, hogy csökken az ár” – mondta Rogán Antal.

Tekintse meg a Fidesz frakcióvezetőjével készült teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!