2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Gazdaság

Ebben a régió éllovasai vagyunk

A régió éllovasai vagyunk a belső égésű motorok gyártásában – mondta el Szijjártó Péter egy új gyárrészleg avatásán.

Magyarország a kelet-közép-európai régió éllovasa a belső égésű motorok gyártásában – mondta Szijjártó Péter miniszterelnökségi államtitkár Ajkán, a Poppe és Potthoff Hungária Kft. autóipari beszállító vállalat új gyárrészlegének avatásán.

Az államtitkár hozzátette: a válság arra is lehetőséget kínált, hogy mi legyünk majd Európa termelési központja.

Az ajkai üzemben csak exportra termelnek, szinte az összes nagy autómárkának beszállítanak. A beruházás 6 milliárd forintba került, amelyhez az Új Széchenyi Terv keretében 1 milliárd forint támogatást nyertek. Jelenleg 350-en dolgoznak a gyárban, 142-vel többen, mint a fejlesztés előtt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Az összes magyar üzletét bezárja a Libri december 24-én. A cég ezzel akar hozzájárulni a munkatársai ünnepi kikapcsolódásához - írja a Világgazdaság.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!