2023. 02. 08. Szerda Aranka napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Gazdaság

Dombóvár is spórol

93 millió forint rezsitámogatást kapott Dombóvár. A város önerőből mintegy 25 százalékos csökkentést tudott elérni. A település polgármestere szerint az összeg idén fedezni fogja gáz és áramszámláikat.

  • Dombóvár is spórol

A város Tündérkert Bölcsődéje 84 férőhelyes. Az intézmény valamennyi fényforrását keveset fogyasztó ledesre cserélték. Kora reggel és késő délután, amikor kevés kicsire kell vigyázni csoportokat vontak össze, így nem kell minden szobát fűteni. Arra is figyelnek, hogy a délutáni altatás ideje alatt csökkentik a levegő hőmérsékletét, de a villamos árammal is igyekeznek takarékoskodni.

Az önkormányzat irodáiban betartják a 18 fokot, a városüzemeltetési és pénzügyi csoportok a művelődési házba költöztek. Az összevonásokkal több épületet ki tudtak üríteni, bezárni. A város összes díszkivilágítását lekapcsolták. Az intézkedésekkel 25 százalékos energia megtakarítást sikerült elérni

Dombóvár Tolna Vármegye harmadik legnagyobb városa, több mint 18 ezren élnek a településen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A héten érkezik a dupla nyugdíj

A héten érkezik a dupla nyugdíj

A HírTV által megkérdezett nyugdíjasok már nagyon várják a dupla nyugdíj érkezését. Azok, akik postai úton kérték, már a héten megkapják.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!