2022. 07. 03. Vasárnap Kornél, Soma napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Gazdaság

DK: A kormány fejezze be az áremeléseket!

A DK felszólítja a "törvénytelen kormányt és a fideszes oligarchákat, hogy fejezzék be az áremelést, és az élelmiszerek árának növelését" - erről beszélt a Gyurcsány-párt frakció-szóvivője a Facebookon.

Kálmán Olga úgy fogalmazott: a DK "emberileg és politikailag is visszataszítónak tartja, hogy a fideszes elit, az ország leggazdagabb emberei a magyar családok zsebében turkálnak." Kálmán Olga sajtótájékoztatóján ugyanis a kormányt okolta az inflációért. Hozzátette: az élelmiszerek drágulásán a kormányzati árstop sem segített.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Egyre több a nemi erőszak Svédországban

Az ellenzék szerint a szigorúbb büntetéseknek lenne visszatartó ereje, ezért a kereszténydemokraták új törvényjavaslatot terjesztettek be. Bugnyár Zoltán tudósított.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Zöldövezet: A nagy szennyezők viseljék a terheket

Vita a klímaadóról! A magyar kormány álláspontja nem változott: nem szeretné, ha ilyen plusz terhek hárulnának a családokra, ezzel szemben a nagy kibocsátóknak kell ezt a terhet fizetni. Stábunk Győri Enikő, a Fidesz európai parlamenti képviselőjével beszélgetett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!