2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci 03:00

Gazdaság

Boros Imre: Nehezen bizonyítható a bankok tisztessége

Boros Imre közgazdász szerint nehezen bizonyítható, hogy a pénzintézetek tisztességesen jártak el a devizahitelezés során.

A szakértő a Hír TV Magyarország élőben című műsorában azt is mondta: a bankok hiába mennek perre az állam ellen felkészült ügyvédi karral, nehéz lesz jóhiszeműnek feltüntetni a korábbi eljárást.

– Vannak a tények. Ha rendesen meg lesz ez a kérdés „szakértőzve”, tehát szakértő szakértők, nem politikai szakértők fogják ezeket a tényeket felvezetni a nemzetközi piac történéseit alapul véve, hogy hogyan alakult a svájci frank, az árfolyam, máshol milyen a költségtényező erre-arra-amarra, az ártolásra, hát akkor elég nehéz lesz itt a védekezés – vélekedett Boros Imre.

Tekintse meg a teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

A mostani főpolgármester úrnak a tudása az leértékelődött az elmúlt időszakban. Ő egy dolgot tud, azt jól tudja, kötözködni a kormánnyal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!