2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Gazdaság

BKV: A reklámfelületek hasznosításáért külső partnerek felelnek

A BKV felületeinek reklámcélú hasznosítását külső, szerződött partnerek végzik, mivel az nem tartozik szorosan a BKV profiljába - közölte a közlekedési társaság szombaton az MTI-vel. Közlésük szerint két céggel állnak szerződéses jogviszonyban: a BKV hirdetésre alkalmas felületeit a metrókocsik belső felületét kivéve 1999 óta a Peron Reklám Kft. hasznosítja és jogosult a felületek hasznosítását bérletbe adni.

  • BKV: A reklámfelületek hasznosításáért külső partnerek felelnek

A cég két társaságnak is bérbe adta a tevékenységet: a járművek külső felületét a Publimont Kft, a belsőt pedig a JCDecaux Hungary Zrt. kezeli, a reklámok elhelyezését ők koordinálják és bonyolítják. A hirdetőkkel, illetve a reklámanyagokat kihelyezőkkel is ők állnak közvetlen kapcsolatban.

A BKV megjegyezte, a saját kezelésükben lévő reklámfelületek hasznosítására folyamatban van egy közbeszerzési eljárás, a BKV és a BKK reklámozási tevékenységgel kapcsolatos komplex reklámértékesítési, szervezési szolgáltatást kíván beszerezni, aminek része a reklámhelyek kialakítása, reklámfelületek létrehozása, a kapcsolódó reklámértékesítési tevékenység végzése, monitoring rendszer kiépítése.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!