2023. 02. 08. Szerda Aranka napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Gazdaság

Árverseny a benzinkutakon

Ismét versenyhelyzet alakult ki a benzinkutak között. Az eltérés akár 50 forint is lehet literenként az egyes töltőállomásokon, ezért érdemes odafigyelni, hogy hol tankolunk.

  • Árverseny a benzinkutakon

Újra érdemes nyitott szemmel járniuk az autósoknak, ugyanis az üzemanyagárstop kivezetésével a kutak ismét maguk dönthetnek arról, hogy mennyiért adják a benzin és a dízel literenkénti árát.

A szemfüles autósok akár 50 forintot is spórolhatnak literenként tankoláskor.

A Mol február 5. után fennakadások nélkül tudja biztosítani a hazai üzemanyagellátást, hiszen zavartalanul tudja feldolgozni a Barátság vezetéken érkező orosz kőolajat, illetve az ársapka kivezetésével az import is vissza tud állni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A héten érkezik a dupla nyugdíj

A héten érkezik a dupla nyugdíj

A HírTV által megkérdezett nyugdíjasok már nagyon várják a dupla nyugdíj érkezését. Azok, akik postai úton kérték, már a héten megkapják.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!