2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Tiltott absztraktok 11:00

Gazdaság

Állami otthontámogatás és áfa visszatérítés segíti a családokat

A többgenerációs otthonteremtés és a január 1-jétől életbe lépő áfa visszatérítés legfontosabb pontjait foglalta össze Novák Katalin.

  • Állami otthontámogatás és áfa visszatérítés segíti a családokat

Novák Katalin: Bízom benne, hogy minél többen tudnak élni az államilag támogatott otthonteremtési programmal

A többgenerációs otthonteremtés legfontosabb pontjait foglaltam össze ebben a videóban. Tájékozódjanak, gondolják át lehetőségeiket és bízom benne, hogy minél többen tudnak élni az államilag támogatott otthonteremtési programmal.

- olvasható Novák Katalin Facebook-oldalán.

 

Novák Katalin: Január 1-jétől a kifizetett építkezési és telekszámlák áfa tartalmát visszatérítjük 5 millió forintig!

Január 1-jétől a kifizetett építkezési és telekszámlák áfa tartalmát visszatérítjük 5 millió forintig! Ezzel 5 millió forinttal hozzájárul az állam a sajáterős építkezésekhez is. További újdonságok az otthonteremtési támogatásokkal kapcsolatban a videóban.

- olvasható Novák Katalin Facebook-oldalán.

Facebook, Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Idén nyáron is indít Intercity a MÁV Splitbe

Idén nyáron is indít Intercity a MÁV Splitbe

Kedden este indul Budapestről Splitbe az idei első Adria InterCity. Augusztus második feléig szinte mindegyik Adria InterCitynek magas a kihasználtsága. A fekvőhelyes kocsik 85-90, a hálókocsiknál 70 százalék körüli a jelenlegi foglaltság – jelentette be honlapján a MÁV-Start.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program, hosszabb futamidővel és többféle tevékenységre igényelhető támogatás – közölte az Energiaügyi Minisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!