2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Gazdaság

A vártnál rosszabb évet zárt az újautó-piac

A várakozásoknál rosszabb évet zárt tavaly az újautó-piac – mondják a Bruttónak nyilatkozó kereskedők.

Tavaly 5 autóból egyet vásárolt meg magánszemély, a vevők zömét az állami megrendelők és a flottakezelők adták. Közben egyre több a külföldről behozott használt autó. 11-15 éves, vagy még idősebb kocsiból ötször annyi érkezik be az országba, mint korábban.


– A viszonylag fiatal használt autók importja jelentősen visszaesett. 2008 és 2012 viszonylatában 76 százalékról 25 százalékra, miközben a 11-15 éves és ennél idősebb autók importja 55 százalékra nőtt meg körülbelül 10 százalékról. Hazánk igen erős célországa lett a régi, rossz minőségű vagy nagy fogyasztású autóknak, amik nemkívánatosak az importban – nyilatkozta a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének elnöke, Erdélyi Péter.

További részletek tehát a Bruttóban 19 óra 30 perctől.

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!