2024. 06. 29. Szombat Péter, Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Szabó Magda világsikere

Következik:

Európai Híradó 04:50

Gazdaság

A Qatar Airways lett a világ legjobb légitársasága a Skytrax szerint

A Qatar Airways lett a világ legjobb légitársasága a Skytrax brit marketingcég rangsorában.

  • A Qatar Airways lett a világ legjobb légitársasága a Skytrax szerint

Tavaly a katari légitársaság a második helyen állt. Így a Qatar Airways helyet cserélt a tavalyi vezető Singapore Airlines-zal.

A Skytrax 1999 óta vezeti a World Airline Award rangsort, azóta a katari légivállalat nyolcadik alkalommal szerezte meg az első helyet.

Az Emirates a harmadik helyre került, leszorítva a negyedik helyre a japán All Nippon Airwayst (ANA). A Cathay Pacific Airways az ötödik helyre lépett előre az előző évi nyolcadikról.

A legjobb 10-be bekerült még a Japan Airlines, a Turkish Airlines, a tajvani EVA Air, az Air France és a Swiss International Air Lines is.

A Skytrax jelentése szerint a Saudia (korábban Saudi Arabian Airlines) lépett előre a legnagyobbat a ranglistán, a 20. helyet szerezte meg a tavalyi 23. után.

Európa legjobb légitársasága a Turkish Airlines, Észak-Amerikában a Delta Air Lines, Dél-Amerikában a LATAM, Afrikában az Ethiopian Airlines, Ázsiában a Singapore Airlines és Kínában a Hainan Airlines lett.

A malajziai AirAsia az első helyet szerezte meg a világ fapados légitársaságainak rangsorában. Európában ebben a szegmensben a spanyol Volotea a vezető.

A Star Alliance-t a legjobb légiközlekedési szövetségnek ismerték el.

A több mint 350 légitársaság szolgáltatásainak a minőségét 2023 szeptembere és 2024 májusa között mérték fel több mint 100 ország utasainak részvételével.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Párizs 2024 - küzdelem a Szajnával

Párizs 2024 - küzdelem a Szajnával

Kevesebb mint egy hónappal a párizsi olimpia előtt még mindig nem elég tiszta a Szajna vize ahhoz, hogy otthont adhasson az ötkarikás versenyeknek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

BÉT - Ismét csúcsot döntött a részvényindex

BÉT - Ismét csúcsot döntött a részvényindex

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe 601,98 pontos, 0,84 százalékos emelkedéssel, 72 094,79 pontos történelmi csúccsal zárt pénteken. A BUX-nak a héten ez volt a negyedik rekordja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!