2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

2x2 néha öt

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Gazdaság

A pénztári hozzájárulás az egyik legjobb juttatás

A pénztári hozzájárulás az egyik legjobb munkáltatói juttatás marad - közölte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége.

  • A pénztári hozzájárulás az egyik legjobb juttatás

Kravalik Gábor elnök azt írta, hogy bár jövőre a munkáltatói hozzájárulások ugyanolyan mértékben adóznak mint a bérek, azonban az alkalmazottak adó-jóváírást vehetnek igénybe nemcsak az egyéni befizetés, hanem a munkáltatói juttatás után is.

Az önkéntes nyugdíj-pénztárak összvagyona szeptember végén meghaladta az 1300 milliárd forintot, ami több mint 3%-os emelkedés éves összevetésben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Prime Projekt

Prime Projekt

A cél, hogy a diákönkormányzatokkal foglalkozó pedagógusok, önkormányzati ifjúsági referensek is részt vegyenek a képzésben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!