2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Gazdaság

A Magyar Állam közvetett részesedést szerzett a Yettel Magyarországban

A Gazdaságfejlesztési Minisztérium szerint az ügylet tovább gyarapítja a Magyar Állam vagyonát és szerepvállalását a stratégiai jelentőséggel bíró telekommunikációs ágazatban. A tranzakció közvetlenül nem érinti sem a Vodafone Magyarország, sem a Yettel Magyarország ügyfeleit.

  • A Magyar Állam közvetett részesedést szerzett a Yettel Magyarországban

Lentner Csaba közgazdász, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára a Napi Aktuálisban arról beszélt, hogy a magyar kormány elkötelezett a tekintetben, hogy a stratégiai ágazatokat, amelyeket a 90-es években jobbára szocialista kormányok elkótyavetyéltek – energetikai szektort, távközlési szektort, médiapiacot, bankszektort – a magyar állam folyamatosan visszavásárolja. Úgy fogalmazott, megerősítik az állami pozíciókat, a magyar kormány arra törekszik, hogy a magyar nemzetgazdaság önálló lábakon álljon.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!