2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Gazdaság

A legfejlettebb országok közé kerülhet Magyarország az IMF szerint

Hamarosan a legfejlettebb országok közé sorolhatja hazánkat a Nemzetközi Valutaalap - erről írt a Financial Times. Az IMF 195 gazdaságot tart nyilván, és csak 39-et tart "fejlettnek". A második világháború vége óta mindössze 18 ország került ebbe az osztályba. A fejlett kifejezés magában foglalja az intézmények minőségét és más szubjektív tényezőket is. Az ide sorolt országok egy főre jutó jövedelme meghaladja a 17 ezer dollárt. Magyarország 16 ezer dollár közelében van.

  • A legfejlettebb országok közé kerülhet Magyarország az IMF szerint

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!