2021. 10. 21. Csütörtök Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 22:50

Gazdaság

A legfejlettebb országok közé kerülhet Magyarország az IMF szerint

Hamarosan a legfejlettebb országok közé sorolhatja hazánkat a Nemzetközi Valutaalap - erről írt a Financial Times. Az IMF 195 gazdaságot tart nyilván, és csak 39-et tart "fejlettnek". A második világháború vége óta mindössze 18 ország került ebbe az osztályba. A fejlett kifejezés magában foglalja az intézmények minőségét és más szubjektív tényezőket is. Az ide sorolt országok egy főre jutó jövedelme meghaladja a 17 ezer dollárt. Magyarország 16 ezer dollár közelében van.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Magyarország vétózni fog az EU-csúcson

Az Európai Bizottság nem tud mit kezdeni az emelkedő energiaárak okozta válsággal, ezért a tagállamok nyakába varrja a problémát. 2021. október 21.

Menczer: egymillióval többen dolgoznak, mint 2010-ben

Felhívta a figyelmet: a 600 millió forintos beruházást a kormány 282 millió forinttal támogatta; a cég azt vállalta, hogy 117 munkahelyet megőriz. 2021. október 21.

Minden, amit az szja visszatérítésről tudnia kell

A visszatérítés azoknak jár, akik a 2021-es év legalább egy napján családi kedvezményre jogosultak voltak. 2021. október 21.

Legfrisebb híreink

Csörte: Hatalmas vita az uniós csúcson

A nap vitája! Itt bármi megtörténhet és nincs mellébeszélés. A stúdióban Pulai András, a Publicus Intézet igazgatója. És itt volt velünk Tóth Norbert nemzetközi jogász A vitát két elemző újságíró, Kovács András és Kósa András értékelte. Aki pedig a szabályokat betartatta: Pindroch Tamás.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!