2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Gazdaság

A kereskedelmi kapcsolatok rendezését sürgeti Szijjártó Péter

Az Oroszország elleni gazdasági szankciók és válaszlépések miatt az orosz–magyar kétoldalú kereskedelmi forgalom 13 százalékkal esett vissza – a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára szerint.

Szijjártó Péter Magyarország élőben című műsorunkban azt mondta: kezdeményezte az orosz–magyar vegyes bizottság összehívását, amely szeptember 20-a körül meg is tarthatja ülését. Ezen lehetőség nyílhat arra, hogy megoldást találjanak a kereskedelmi kapcsolatok rendezésére Moszkvával. „Vegyes bizottság két társelnökének találkozóját kezdeményeztem Fjodorov miniszter úrnál, aki az oroszországi föderáció mezőgazdasági minisztere. Abban maradtunk, hogy szeptember 20. hetén, talán 22-én megyek Moszkvába, tehát akkor lesz magyar–orosz gazdasági vegyes bizottsági társelnöki találkozó, a delegációkkal együtt természetesen, és ott a teljes magyar–orosz kereskedelmi, gazdasági együttműködés elmúlt időszakát át fogjuk tekinteni” – mondta a parlamenti államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A földön termő eper is elérhető + videó

A földön termő eper is elérhető + videó

Kisebbek a szemek, de zamatosak! A tavalyi átlagos év után a szokásosnál két héttel korábban, április végén indult a hazai szamóca-szezon. A termelőknek a korai érés nem feltétlenül kedvez, mert a hazai termés megjelenése idején még tart az importáruk dömpingje.
Csökkenő forgalomban esett a BUX a héten

Csökkenő forgalomban esett a BUX a héten

A részvénypiac forgalma a héten 49,84 milliárd forint volt az előző héten elért 59,47 milliárd forint után, a vezető részvények a Magyar Telekom kivételével gyengültek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!