2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Gazdaság

A Főgáznál ismét az online ügyintézés a nyerő! (x)

Tizenötféle online szolgáltatás sorban állás nélkül: néhány kattintás az európai városlátogatásokért vagy akár a gázszámla-jóváírásokért.

A gázzal kapcsolatos ügyintézéshez még ma is sokaknak ugyanaz a kép kapcsolódik. Sorban állás és várakozás után leülünk az ügyintézővel szemben, előveszünk egy hatalmas dossziét, papírokat mutogatunk, elmagyarázzuk a problémánkat. Majd egyeztetünk, megbeszélünk, és végül esetleg sikerül elintéznünk, amiért jöttünk. Persze az is előfordulhat, hogy egy fontos irat otthon maradt. Ez esetben másnap visszamegyünk, sorban állunk, majd leülünk…

Pedig mindez már a múlté. A Főgáz ügyfelei érdekében folyamatosan fejleszti online ügyfélszolgálatát. Egyre több ügyfélszolgálati funkció érhető el az interneten, a cég honlapján keresztül. Ehhez elég egyszerűen regisztrálni magunkat. Így otthon, saját számítógépünk előtt ülve (internet-eléréses mobiltelefonunkon keresztül akár bárhol) elindíthatjuk a gázmérőátírást, lekérdezhetjük a számláinkat, a gázfolyószámla-egyenlegünket, módosíthatjuk az adatainkat, változtathatunk a számlázási módon. Sőt, akár a havi mérőállást is közölhetjük. Mindezt megtehetjük sorban állás nélkül, korán reggel vagy késő este is, munkaidőn kívül, hiszen már tizenötféle szolgáltatás érhető el az online ügyintézés keretében. A Főgáz a folyamatos fejlesztés mellett most nyereményjátékkal is szeretné ösztönözni ügyfeleit az új lehetőségek igénybevételére. A 2013. december 31-ig online ügyfélszolgálatra regisztrálók, illetve a gázszámlájuk fizetéséhez díjnet-es e-számlára regisztrálók között decemberig havonta 1 db európai városlátogatást, és 6 db 15 ezer forint értékű gázszámla-jóváírást sorsolnak ki! Azok között pedig, akik mindkét szolgáltatásra regisztrálnak, fődíjként 1 db LED TV-t, 1 db iPhone5-öt és 1 db iPad minit sorsolnak ki! Aki még nem tette meg, annak érdemes minél előbb bekapcsolódni, mert a játék csak december 31-ig tart.

Aki többet szeretne megtudni az online ügyintézésről és az akció részletéről, annak elég ellátogatnia a www.fogaz.hu oldalra. Egy gyors regisztráció, és kezdődhet a sorban állás nélküli ügyintézés, kezdődhet a nyereményvadászat!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Európai-szinvonalú húsüzem látja el az országot + videó

Európai-szinvonalú húsüzem látja el az országot + videó

A Regnum a SPAR Magyarország saját húsüzeme. A cég ilyet elsőként és egyedüliként hozott létre az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül. Az elmúlt két évtized során komoly fejlődésen ment keresztül a vállalat, több mint 8 milliárd forintot fordítottak fejlesztésre.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!