2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Gazdaság

A baloldallal kapcsolatban álló médiumot is pénzeltek Amerikából

Így pénzelték Amerikából a baloldali gyűlöletpropagandát - ezzel a címmel közölt cikket az Origo.

  • A baloldallal kapcsolatban álló médiumot is pénzeltek Amerikából

A portál kifejtette: Az Action for Democracy azt hangoztatja, csupán kultúraváltoztató kampányt fizetett Magyarországon.

Ugyanakkor a szervezet több mint egymilliárd forintot utalt az Oraculum 2020 Kft-nek, az Ezalényeg.hu-t fenntartó cégnek. Az Oraculum alapítójának ifj. Páva Zoltánnak az édesapja a szocialisták országgyűlési képviselője volt.

Az Ezalényeg főszerkesztője pedig az a Zentai András, aki a Szigetvári Viktor nevével fémjelzett Együtt korábbi kommunikációs munkatársa, 2010 előtt pedig Gyurcsány és Bajnai Miniszterelnöki Hivatalában is dolgozott.

Az egymilliárdból 324 milliót átutalt a portál a Datadat adatgyűjtő cégnek, amelynek társtulajdonosa Bajnai Gordon, a Gyurcsány Ferencet követő korábbi baloldali miniszterelnök.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!