2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Gazdaság

220 milliárd forinttal több volt a költségvetés adóbevétele

Csaknem 220 milliárd forinttal több adóbevétele volt a költségvetésnek januárban mint egy évvel korábban – írja a Magyar Nemzet. A Lap a Pénzügyminisztérium adataira hivatkozva közli: a személyi jövedelemadónál 10, a jövedékinél 20, az áfánál pedig majdnem 45 százalékos volt a növekedés. A lapnak nyilatkozó Tállai András, államtitkár emlékeztetett: az adóbevételek úgy emelkednek évek óta, hogy közben az elvonás folyamatosan csökken.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Radar: Igazit vagy műfenyőt?

A karácsony közeledtével vissza-visszatérő kérdés, hogy műfenyőt vagy élőfenyőt válasszunk-e. A Radarban erre kerestük a választ.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!