2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:05

Háború Ukrajnában

Zelenszkij korábbi szövetségesének példa nélküli interjúja borzolja a kedélyeket Ukrajnában + videó

  • Zelenszkij korábbi szövetségesének példa nélküli interjúja borzolja a kedélyeket Ukrajnában + videó

Dmytro Razumkov a parlament korábbi elnöke és Volodimir Zelenszkij korábbi szövetségese mára ellenzéki politikus lett és a minap adott interjúja a háború kitörése óta példa nélküli Ukrajnában.

„Úgy fogalmazott, hogy a nyugati körök és az Egyesült Államok is látja, hogy az a féle politika, amit Volodimir Zelenszkij és az elnöki iroda folytat, hogy diktatúrát próbálnak építeni Ukrajnában és sokszor toleránsak, elnézőek a korrupcióval szemben, ez ahhoz vezet, hogy megszűnőben van az Egyesült Államok kétpárti támogatása Ukrajna irányába. Erre vezeti vissza, hogy Ukrajna már hosszú hónapok óta nem kap pénzt.”

- számolt be a legfrissebb ukrán eseményekről a HírTV kárpátaljai tudósítója, Dunda György. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!