2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Háború Ukrajnában

Napindító: Dunda György – AZ USA Joe Biden választási kampányának érdekében utasítja rendre Ukrajnát + videó

A legfrissebb ukrán eseményekről Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója számolt be.

  • Napindító: Dunda György – AZ USA Joe Biden választási kampányának érdekében utasítja rendre Ukrajnát + videó

Ukrajnában is téma a közel-keleti válság kiújulása.

„Ennek árnyékában mi lesz Ukrajnával? – Teszik fel sokan a kérdést. (…) Zelenszkij tegnap élesen kifakadt, hogy miért van az, hogy Izraelt az iráni támadás idején a britek vagy az amerikaiak is a saját légvédelmi rendszerükkel segítették, védelmezték és ez miért nem történik meg Ukrajna esetében is, amikor orosz rakéták zúdulnak az országra.”

- mondta Dunda György.

Dmitro Kuleba, az ukrán külügyminiszter is nyilatkozott. Ő azt mondta, hogy amennyiben Amerika továbbra sem nyújt támogatást Ukrajnának, akkor nem várhatja el Kijevtől, hogy hallgasson a washingtoni utasításokra.

„Kulisszahírek szerint az Egyesült Államok nyomatékosan kéri Kijevet, hogy ne támadjon orosz energetikai célpontokat, kőolajfeldolgozókat például. Mivel a világpiaci trendekre is hatással van, az amerikai elnökválasztási kampány során a jelenlegi hatalom számára nem lenne előnyös.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!