2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Vérfürdő Bahmutnál

Árendás Péter külpolitikai szerkesztő elemezte a legfrissebb híreket, majd Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértőt kérdezték műsorvezetőink. Adásunk második felében vendégünk volt Zsigmond Barna Pál fideszes képviselő és kapcsoltuk a kárpátaljai Batáról Lődár Jenő atyát, a Görög-katolikus Ifjúsági Szervezet elnökét.

  • Háború Ukrajnában: Vérfürdő Bahmutnál

Tovább folytatódik Bahmut ostroma, a stratégiai fontosságú város határainál már halmokban állnak az elesett katonák holttestei. A településnél mindkét sereg jelentős haderőt vonultatott fel, azonban az oroszok egyelőre nem tudják áttörni az ukrán védelmet.

Fagyos tundrára emlékeztet a bahmuti harcmező, hóban gázolva támadják az ukrán állásokat az orosz katonák. A várost az offenzíva folytatásához mindenképpen el kell foglalniuk az oroszoknak. A támadás azonban nagy véráldozatokkal jár.

Bahmutot az ukránok az elmúlt hónapokban jelentősen megerősítették, a település körüli utakat aknamezővé változtatták.

Az ukrán elnök továbbra is gondolja, győznek. Volodimir Zelenszkij szerint az oroszok súlyos veszteségei az ő malmukra hajtják a vizet.

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!