2023. 10. 04. Szerda Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Hitvallók és ügynökök 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Valószínűleg megszavazzák az amerikai adósságplafon emelését

Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász voltak műsorunk vendégei, merthogy baj van az USA költségvetésével, nem tudni kibír-e újabb 150-200 milliárd eurónyi ukrán terhet.

  • Háború Ukrajnában - Valószínűleg megszavazzák az amerikai adósságplafon emelését

Vjacseszlav Vologyin vezető orosz törvényhozó az amerikai szövetségi államadósságot globális piramisjátéknak nevezte, amely elkerülhetetlenül az összeomlás felé tart.

A megjegyzése akkor érkezett, amikor Washington azon fáradozik, hogy megegyezzen az adósságplafon emeléséről, hogy elkerülje a fizetésképtelenséget. 2023-ban az amerikai adósság kamatfizetései elérhetik az 1,5 billió dollárt – az amerikai költségvetés összes bevételének csaknem egyharmadát!

Korábban a Fehér Ház arról beszélt, közeledtek az álláspontok abban, hogy a kongresszus megemelhesse az amerikai adósságplafont. Pénzügyi elemzők azonban arra hívták fel a figyelmet, elhúzódó és nagyon erős inflációra kell készülniük az embereknek az USA-ban.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!