2023. 03. 23. Csütörtök Emőke napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:10

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Súlyosbodik a helyzet a Donbasszban

Adásunk első felében Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Csizmadia Tamás jogász, elemző voltak a vendégeink. Később pedig csatlakozott hozzánk Toldi Ottó az MCC Klímapolitikai Intézet kutatásvezetője.

  • Háború Ukrajnában - Súlyosbodik a helyzet a Donbasszban

Súlyosbodik a helyzet a Donbasszban, Bahmutnál házról házra folyik a küzdelem az orosz Wagner csoport és az ukrán fegyveresek erők között. Vasárnap Harkívot támadták az oroszok, egy lakóházat is találat ért.

Az orosz védelmi minisztérium azzal vádolta meg Ukrajnát, hogy épületek felrobbantására készül a kelet-ukrajnai Kramatorszk városában. Közben leváltották Olekszij Reznyikovot a védelmi tárca éléről, hadiipari miniszter lesz a továbbiakban, helyét Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerző szolgálat vezetője veszi át.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!